Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konzol szerviz, webshop, szaküzlet képes leírás - Nintendo Wii.tlap.hu
részletek »

Konzol szerviz, webshop, szaküzlet - Nintendo Wii.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wii.tlap.hu » Konzol szerviz, webshop, szaküzlet
Keresés
Találatok száma - 8 db
GameSoft.hu - Játékszoftverek webáruháza

GameSoft.hu - Játékszoftverek webáruháza

Konzolok és játékszoftverek nagy választéka, naprakész árakkal és készletinformációkkal, kiszállítás gyors és megbízható futárszolgálattal. 2010 őszén indítottuk el webshopunkat és azóta töretlenül a játékos társadalom szórakoztatásához kínálunk olyan termékeket, amikre mi magunk is lecsapnánk. Katalógusunk folyamatosan újabb kategóriákkal és termék fajtákkal bővül, bármi amire a gamereknek szüksége lehet az Nálunk megtalálható! Webáruházunkban kizárólag eredeti játékszoftvereket, konzolgépeket és kiegészítőket forgalmazunk.

GameStore videójáték webáruház (Budapest, VI. kerület)

GameStore videójáték webáruház (Budapest, VI. kerület)

GameStore, játékosok online boltja. Szereti a videojátékokat ? Nintendo Wii konzol gépek, kiegészítők, játékok széles választéka ! Itt minden olyan gépet, játékot, kiegészítőt megtalál, ami fontos lehet az Ön számára ! Régi, megunt gépeinek, játékainak a beszámítása új termékekbe lehetséges.

Konzol Doktor

Konzol Doktor

A játék konzolok iránti fanatikus érdeklődésünk 1993-ban, a 8 bites készülékek fénykorárában kezdődött. Ekkor az alap Nintendo, a Sega Master System, a Commodore64, és a Spectrum készülékek voltak a legkedveltebb elektronikus játékok. Ezen ketyerék mellett a szobai és auto-hifi készülékek szervizelése is jelentős szerepet játszott életünkben. A játék konzolok fejlődését folyamatosan figyelemmel kísérjük. Ismereteinket naprakészen tartva, segítjük ügyfeleinket és partnereinket, a technika ezen részében való eligazodásban. Szervizünk célja, hogy a mára becsülettel felduzzadt konzolok között segítsük ügyfeleinket a tájékozódásban és, ha megbetegszik kedvenc játékuk, mielöbb meggyógyítva visszakaphassák azt.

Konzol szervíz - gamecityonline

Konzol szervíz - gamecityonline

A Game City konzol üzletünket már több mint 15 éve nyitottuk meg a XIII. kerületben. Fő tevékenységünk: Sony Playstation 2 (PS2), Sony Playstation 3 (PS3), XBOX, XBOX360, Playstation Portable (PSP), PSONE PSX, Nintendo Game Boy Advance, Nintendo DS, Nintendo Wii, valamint Nintendo Game Cube játék konzolok, tartozékok, játék programok eladása, vétele, cseréje, beszámítása, valamint konzolok teljes körű szervizelése.

Konzolium - Konzol bolt, konzol webshop és szerviz

Konzolium - Konzol bolt, konzol webshop és szerviz

KoNzoliuM - Videójáték konzol bolt, konzol webshop és konzol szerviz. Cégünk fő profilja a videójáték konzolok forgalmazása és szervizelése. Vállaljuk az összes fellelhető konzol (Microsoft Xbox 360, Playstation 2, Playstation 3, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS, DSi) és kiegészítők javítását. Viszonteladóknak jelentős kedvezmények. Használt konzol eladása, vétele, 24 órás csomagküldés.

Multiformat - PlayStation, Xbox, Wii szerviz és webshop

Multiformat - PlayStation, Xbox, Wii szerviz és webshop

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik kézi és aszatli konzolok javítása terén. Tapasztalt szervízeseink magasan képzettek, naprakészek az új technologiákkal. Több céggel állunk szervíz kapcsolatban. Nemzetközi alaktészbeszállítói partnereiktöl beszerzett gyári alaktrészek mindíg kifogástalanok és magas minőségüek. Bármilyen problémája adódott konzolgépével keresen meg minket ahol a lehető leg alaposabban és leg gyorsabban javítjuk az Ön elromlott konzolgépét.

Platinum Shop

Platinum Shop

Platinumshop, a játékforrás PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX360, Nintendo, Retro konzolokra. Üzletünket 2000 tavaszán nyitottuk tulajdonképpen 'hirtelen felindulásból', javítandó az akkori kínálati hiányt, amely igencsak segítségért kiáltott! Magunkról annyit, hogy nem pusztán üzleti érdekek vezéreltek, amikor a boltot megnyitottuk, hanem erősen a legnagyobb hobbink, amely a KONZOLOK iránti szerelem! Megjegyzem, ez 9 év után, méginkább erősödött!!! Árukészletünket 2000-ben Nintendo 64, Gameboy, Dreamcast, Playstation eredeti játékok, gépek és tartozékok alkották, de most (2009-ben) büszkén mondhatjuk, hogy mindezek megtartása mellett az egyik ( ha nem a) legnagyobb Playstation 2, Playstation 3 , PSP,XBox és XBox360, Nintendo Wii, Nintendo DS eredeti (!!!) játékkínálattal rendelkezünk, amely 2008-ra elérte a 2500-as darabszámot. Azt hiszem ez a szám önmagáért beszél!!! Üzletünkben lehetőséged van a játékok kipróbálására, újságainkból végigjátszásokban tudunk segítséget nyújtani. És talán a legfontosabb: lehetőséged van megunt játékaidat másikra cserélni!!! Már 8. éve töretlenül működik szervízünk, ahol garantáltan a legjobb áron javítjuk beteg gépedet, ill. tartozékait 48 órán belül

RemnantGame, konzol webáruház

RemnantGame, konzol webáruház

Remnant game videójáték webáruház ! Nintendo Wii játék gépek, kiegészítők, játékok ! Itt mindent megtalál, amit keres, legyen az konzol gép, konzol játék vagy kiegészítő. Webáruházunkban kizárólag eredeti, új állapotú konzol gépeket, játékszoftvereket és kiegészítőket/tartozékokat talál!

Tuti menü