Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Wii hírek magyarul képes leírás - Nintendo Wii.tlap.hu
részletek »

Wii hírek magyarul - Nintendo Wii.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wii.tlap.hu » Wii hírek magyarul
Keresés
Találatok száma - 13 db
 Érzelmi zsarolásban is kiválóan teljesít a Wii!

Érzelmi zsarolásban is kiválóan teljesít a Wii!

Torna otthon? Úgy tartják, rendkívüli esetekben fanyalodik rá az ember. Például ha nem szeret konditerembe járni, de fogynia kell, vagy vásárol egy Wiit és egy egyensúlymérő táblát. Dóra Melinda Tünde mindennapi mozgásra, kikapcsolódásra ajánlja. Olyan izmaim fájnak, amelyekről nem is tudtam, hogy léteznek. A talpamon, példának okáért. Vagy baloldalt a hátamon, közvetlenül a lapockám alatt. Ezenkívül furcsán néznek rám a barátaim, és kiröhögnek a kollégák. Meg is értem őket. Naponta legalább egy órát ugrabugrálok a tévé előtt egy kábé 60x40 centiméteres kis dobozkán. S mivel hirtelen mozdulatokat végzek rajta, veszélyesnek tűnhetek. A kutya és a macska legalábbis el szokott menekülni egy másik szobába. És a szörnyű az, hogy jól láthatóan terjed ez a betegség. A pasim, aki eredetileg csak jóindulatból ment bele, hogy megvegyük a Wiit, és nagy hülyeségnek tartotta az egészet, most megsértődik, ha nem engedem öt percen belül a képernyő elé. Bence barátomat csak sokadszori próbálkozásra lehetett kipaterolni a síprogramból, hadd próbálja ki más is. A cikk folytatása az oldalon!

A Wii használata segíthet az időseknek

A Wii használata segíthet az időseknek

Szakértők szerint a konzol használata nagymértékben képes javítani az idős emberek mind szellemi, mind pedig fizikai állapotán. A Bajor Diakónus Szolgálat és az Erlangeni Egyetemi Klinika munkatársai azt vizsgálták, hogy mennyire segíthetik a konzolok az idős betegek felépülését. A két szervezet szakemberei összesen négy hónapon keresztül tanulmányozták a Nintendo Wii konzoljának idősekre gyakorolt hatásait. Megállapították, hogy az eszköz képes javítani az idős emberek mind szellemi, mind pedig fizikai állapotán. A Bajor Diakónus Szolgálat és az Erlangeni Egyetemi Klinika programjának keretében a hochfrankeni diakóniához tartozó három intézmény lakói összesen 12 héten keresztül játszhattak a Wiivel. Leggyakrabban dartsot játszottak, emellett teniszeztek és bowlingoztak. A résztvevők választhattak, hogy egyedül, egy társukkal közösen vagy egy csoportban tevékenykednek. Az eredmények a szakembereket is meglepték.

A Wii játékosok 41 %-a férfiember

A Wii játékosok 41 %-a férfiember

Tudom, sokan szeretitek a statisztikákat, főleg, mert rengetegen felfogni nem tudják, a világ miért olyan, amilyen... Lássuk tehát: A legtöbbet eladott konzol a PS2 - 138 millió darabbal. Elromlott konzolok százaléka két év használat után: 360 - 23,7 %, PS3 - 10 %, Wii - 2,7 % Az Egyesült Államok háztartásainak 65 százalékában játszanak videójátékokkal. A gamerek 25 százaléka 18 év alatti, 40 százalékok 18-49 közötti, 26 százalékuk 50 feletti A gamerek átlagéletkora 32 év Minden 5 gamerből 2 nő Elsődleges konzol nemenként: Nők - 9 százalék PS3, 80 százalék Wii, 11 százalék - X360. Férfiak - 38 százalék X360, 41 százalék Wii, 21 százalék PS3 A gamerek átlag heti 18 órát szánnak játékokra Konzol eladások (M = millió darab): PS3 - 31.59M (USA: 12.35M, JP 4.58M); 360 - 37.14M (USA 21.50M, JN 1.23M); Wii - 65.32M (USA 30.56M, JN 9.67M) Minden idők legnépszerűbb játékcsaládja a Mario, 225 millió eladott példánnyal. Éves szoftver eladások (millió darab): Konzol 154, PC 36,4 Videojáték eladások besorolás alapján: Everyone 42%, Everyone +10 12%, Teen 28%, Mature 15%

Egészségesek az aktív videojátékok

Egészségesek az aktív videojátékok

Az aktív videojátékok a gyaloglásnál, néha még egy rövidebb kocogásnál is többet érnek - derül ki az oklahomai egyetem legfrissebb kutatási eredményéből. A kutatók egy kisebb, 10-13 év közötti gyermekcsoport, 14 fiú és kilenc lány vizsgálatából vonták le következtetéseiket. Az eredmények szerint az úgynevezett exergaming, azaz a testmozgást igénylő hardverrel kiegészített számítógépes játékok a gyaloglásnál több energiát igényelnek. A tesztek során a gyermekek energiaigényét tévénézés, a Dance Dance Revolution (DDR - Tánc Tánc Forradalom) nevű játék két szintjénél, a Nintendo Wii-vel játszható virtuális boksz és bowling, illetve a futópad használata közben mérték. A teljes cikkért látogass el az SG.hu-ra!

Érintőkijelzőt kaphat a Wii kontrollere

Érintőkijelzőt kaphat a Wii kontrollere

A Nintendo az idei E3-on mutatta be új konzolját, a Wii U-t, ami a jelenleg kapható Wii-nél erősebb technikai háttér mellett egy új kontrollerrel próbálja majd megnyerni a játékosokat. Ez a kontroller furcsa mutáns: rendelkezik hagyományos gombokkal és analóg joystickkel, de formája és nagy érintőkijelzője miatt mégis inkább egy tabletre emlékeztet, mint egy kontrollerre.

Gyúrja ki magát Nintendóval!

Gyúrja ki magát Nintendóval!

Vámosi Gergő Nintendo Wii Fit tesztje az Origo-n: A Nintendo Wii eddig is sportos játékgépnek számított a mozgásérzékelős vezérlővel, de hamarosan újabb sporteszköz és virtuális tréner érkezik hozzá, a Wii Fit. Kipróbáltuk az egyensúlyozópadot és a virtuális trénert. A sportszoftver doboza egy újabb kiegészítőt rejt magában: egy nagyjából szobamérleg méretű digitális egyensúlyozópadot (eredetiben balance board). A készülék négy talpa érzékeli a játékos egyensúlyhelyzetét, és a testsúlyát is le tudja mérni - vagyis egy digitális mérleget is kap vele a vásárló.A méretkezésre már csak azért is szükség van, mert a szoftver egy teljes állapotfelmérő és fitneszprogramot is tartalmaz. A játékosnak, ha komolyan gondolja az edzést, meg kell adnia magasságát és életkorát, és néhány kalibrációs lépésen keresztül a Wii Fit megállapítja a testtömeg-indexét. Ezek után meg lehet adni, hogy mennyi idő alatt szeretnénk ezen változtatni, amihez egy edzésnaptáron végighaladva kell elvégezni a megadott feladatokat. A folytatásért kérem látogasson el az oldalra!

Index - Tech - Jöhet a Wii HD

Index - Tech - Jöhet a Wii HD

Új játékgépen dolgozik a Nintendo a szakértők szerint, ami már jövőre piacra kerülhet, igaz, még csak találgatás folyik a képességeivel kapcsolatban. A Nintendo Wii újgenerációs változatáról már több mint egy éve jelent meg az első pletyka, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy a játékgépből nem lesz semmi. A Wedbush Securites Analyst elemzője, Michael Pachter közelmúltban kiadott jelentése szerint rövidesen befuthat a konzol. Mint írja, a Nintendo várhatóan azzal próbál meg versenyben maradni, hogy kiadja a Wii nagy felbontású grafikák lejátszására is alkalmas verzióját. Pachter szerint akár már jövőre, 2010 végén befuthat a modell, ami hozzásegítheti a japán céget ahhoz, hogy rajongóit ne veszítse el az erősödő versenyben. További részletek a cikkben.

Kifulladt a Wii?

Kifulladt a Wii?

Kétharmadával zuhant a Nintendo profitja a most véget ért első pénzügyi negyedévben, a megjelenéskor bombasikernek számító Wii konzolból jóval kevesebb fogyott mint tavaly. Az elemzői várakozásoknál rosszabb eredménnyel zárta a második naptári negyedévre eső első pénzügyi negyedévét a Nintendo. A japán konzolgyártó teljesítményén sokat rontott a jen erősödése is, mivel a cég forgalmának majdnem 90 százaléka exportból származik. Egyelőre nem tudni pontosan miért, de a Wii forgalma meredeken csökkent a legutóbbi negyedévben. Három hónap alatt csupán 2,2 millió darabon tudott túladni a Nintendo, ez kevesebb mint fele az egy évvel ezelőtt értékesített 5,1 milliónak. Főleg Amerikában bukott nagyott a Wii, a tavalyi 2,5 millió darab után most 900 ezernél is kevesebb fogyott, Japánban pedig mindössze 21 ezer darabot adott el a cég, szemben a tavalyi 53 ezerrel. A visszaesés ellenére a Nintendo továbbra is bízik benne, hogy a 2010 márciusában véget érő pénzügyi évben 26 millió Wii-t képes eladni. A konzolból 2006 végi megjelenése óta már több mint 52 millió fogyott. A cikk folytatását olvasd el a HWSW.hu -n!

nagy a Wii és a PS3 hiány

nagy a Wii és a PS3 hiány

Már írtunk arról, hogy - első sorban az Egyesült Államokban - egyértelműen érezhető hiány van a Wii-ből és a PlayStation 3-ból, jelen állás szerint pedig a helyzet nem fog megoldódni egyhamar. Az év végi ünnepi szezon mindkét konzol számára rendkívül sikeresnek bizonyult, 2010 elejére azonban alaposan kiürültek a készletek és a csatornák, melynek következtében jelenleg a megszokottnál jóval nehezebb rábukkanni egy-egy új masinára.

Hirdetés
Taposd a konzolt! Wii Fit teszt

Taposd a konzolt! Wii Fit teszt

Magyarósi Csaba Wii Fit tesztje az Indexen: Magyarországon még vagy két hónapig nem lehet kapni, de mi már kipróbáltuk a Wii Fitet, ami egy szobamérlegnek tűnő kütyü, meg egy rakás, hozzá passzoló szoftver. Mostantól nemcsak a kezünkkel, de a lábunkkal is irányíthatjuk a konzolt. Pár héttel ezelőtt volt nálunk egy kisebb baráti összejövetel. Az egyik vendég, Éva már anya, és elhozta magával kétéves, folyamatosan üvöltő gyerekét is. A beszélgetés órákon keresztül nem akart beindulni, volt sírás, hisztizés, falkaparás, minden, ami akadályozza a normális kommunikációt. Az anyának már sírásra görbült a szája, amikor mentőötletként elővettem a Wii Sportsot. Öt perccel később mindenki remekül szórakozott, játszottunk, röhögtünk egymáson, és bár a gyerek üvöltve rángatta teniszező anyja lábát, senki nem izgatta magát miatta. Kiválós stresszoldót talált fel a Nintendo. Mijamoto megint beindult Persze a pc-hez ezerszer több emlék fűz, leborulok a PlayStation 3 funkciói előtt, napokig képes vagyok játszani az Xbox 360-ra írt játékokkal, mégis a Wii az egyetlen konzol, amiért felnőtt életem kezdetén is képes lennék fizetni. A cikk folytatása az Indexen!

Újra ingyenes a Wii böngészője

Újra ingyenes a Wii böngészője

A Nintendo úgy döntött, hogy ismét ingyenesség teszi a Wii konzolon használt böngészőt - a korábban fizetőknek kárpótlást ígérnek. A Wii konzolokon használt böngészőt annak idején az Opera fejlesztői alakították ki, a program így ugyanazon webszabványokat támogatja, mint az asztali számítógépeken is használt nagytestvér. A fejlesztés azonban csak 2007-ig volt beszerezhető ingyenesen, ezt követően fizetniük kellett az arra igényt tartó konzoltulajdonosoknak - egészen mostanáig. A cikk folytatása az SG.hu -n.

Wii a Pető Intézetben

Wii a Pető Intézetben

2010. májuában a Pető Intézet Villányi úton székelő központjában Wii bajnokságot rendeztek a növendékeknek. A Pető Intézet az 1940-es évek óta foglalkozik a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek nevelésével, kezelésével. A fejlesztési rendszerük egyedülálló - elvük alapja a csoportos együttműködés gyakorlata és a társadalmi beilleszkedés előkészítése. Dr. Pető András, valamint utóda, dr. Hári Mária a központi idegrendszer tartalékaira alapozta a nevelési módszertant.

Wii Hungary!: Hírek

Wii Hungary!: Hírek

Friss Wii hírek és fórumbejegyzések minden nap. Ízelítő a tartalomból: Patcher + Loader Banana Patcher v1 Marc készített egy programot, amivel futás közben lehet aktiválni Preloader hack-eket, ezáltal elkerülni a NAND-ba írás kockázatát az ideiglenesség árán. Bizonyos kódrészletek waninkoko Menu Patcher-éből vannak. Mire jó: - GC importok futtatására. - Védett mentések SD-re mentéséhez. - A Disc Channel áthelyezéséhez a System Menu-n. A Banana Patcher megköveteli az IOS36 jelenlétét és a trucha bugot (3.2, vagy javított/helyesen telepített 4.0/4.1, lásd a leírásokat) és, hogy az ES_Identify parancs meg legyen pecselve, vagy hogy 3.4 előtti rendszered legyen.(Megint csak a fenti helyzet áll.) Ez a program nem módosítja a NAND-ot, de mivel a Preloader-rel operál, továbbra sem tekinthető veszélytelennek, mindenki csak a saját felelősségére használja! Configurable USB Loader v37 A mindenféle más loadereken alapuló program újabb verzióval jelent meg... Cuccok: - SDHC és USB HDD támogatés. - Grafikus és szöveges mód, amik között valós időben lehet váltogatni. - Háttérzene. (.mp3 vagy .mod) További friss információkért, hírekért látogass el oldalunkra!

Tuti menü