Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Wii kiegészítők -Wii accessories képes leírás - Nintendo Wii.tlap.hu
részletek »

Wii kiegészítők -Wii accessories - Nintendo Wii.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: wii.tlap.hu » Wii kiegészítők -Wii accessories
Keresés
Találatok száma - 5 db
Official Wii Zapper with Link's Crossbow Training

Official Wii Zapper with Link's Crossbow Training

A Wii Zapper olyan fegyver, ami a remote és a nunchuck párosát képezi. A termékhez a Link's Crossbow Training játék is jár, ahol az íjászat mozgó és álló ellenfelek levadászása a fő cél. A játékban pontokat kell szerezned, amiket a találatok után kapsz. Minél több pontot kell összeszedned, annál nehezebb lesz a játék. Ne kíméld a repülő szörnyeket, se a csontvázakat, akik az életedre tőrnek! A termék használata igen könnyű, csak célozz és lőj.

Wii Fit

Wii Fit

Egyedüli fitnes órák otthonunkban! A Nintendo Wii-nek köszönhetően, nem kell kimozdulnunk a lakásunkból. Olyan játékszoftver áll a rendelkezésünkre, ami segítségével napi szinten mozgásban tarthatjuk a testünket. A csomag a szoftver mellett tartalmazni fog egy Wii Egyensúlyozó Fitnesz Pad kiegészítőt is, ami érzékeli a súlyt és egyensúlykiosztásunkat. A Wii Egyensúlyozó Fitnesz Pad vezeték nélküli és kifejezetten csak a Nintendo Wii-hez lett kifejlesztve. A szoftver és a hozzá tartozó kiegészítő lehetővé teszi, hogy megmérd a testtömegindexedet, a súlyodat a tested egyensúlyának központját. -A program 8 ember fejlődését tudja nyomon követni. -A Wii Fit tárolja az elvégzett feladatokat és azok adatait. -Négy féle gyakorlati kategóriát lehet elvégezni: aerobic feladatok, izommunka, jóga és egyensúly játék. -Fedezz fel 40 féle feladatot úgy, mint a Hula Hoop karikázást, a síugrást, a fekvőtámasz kihívását, a ritmusbokszolást, a guggoló evezést, jóga gyakorlatokat.

Wii MotionPlus - még pontosabb mozgásérzékelés

Wii MotionPlus - még pontosabb mozgásérzékelés

A Los Angeles-i E3 kiállításon a Nintendo bemutatta a MotionPlust. Az apró kiegészítőt a Wii konzol vezérlőjéhez kell csatlakoztatni, és segítségével még pontosabb mozgásérzékelés érhető el, a játékos háromdimenziós pozíciója is nyomon követhető valós időben. Ennek hatására például a játékokban szereplő tárgyak közelségét, illetve távolságát is meg lehet majd különböztetni. A gyártó intuitívabb és élvezetesebb játékmenetet, illetve a sokat kritizált pontatlanság teljes kiküszöbölését ígéri.

Wii Nunchuck Controller

Wii Nunchuck Controller

A mozgásérzékelére épülő Wii konzol elengedhetetlen kiegészítője a Nunchuck kontroller. A wiimotehoz csatlakoztatva a Wii játékkínálatának minden darabját elérheted, így már nem kell csak a Wiimoteot használó játékokra korlátoznod a szórakozásod! Angol nyelvű ismertető: * Motion sensor function (3 axes) * Two buttons - C, Z * Uses the communication function of the Wii Remote Control * Size(LxWxD) - 4.45 x 1.5 x 1.48 (113 x 38.2 x 37.5 mm)

Wii Remote controller

Wii Remote controller

Nintendo Wii távirányító. Angol nyelvű leírás: * Used as a remote, operates up to 15 feet away * Built-in speaker * Rumble * Features expansion port for additional input devices, such as the Nunchuk controller

Tuti menü